Vėrinukai su feta

Užkandžiai 0 comments

Vėrinukai su feta

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Agurkai1 vnt 1

  • Fetos sūris150 g 150

  • Karštai rūkyta kiaulienos nugarinė8 griežinėliai 8

  • Porų stiebai4 vnt 4

  • Raudonėlių šakelės kelios

Gaminimo eiga

  • Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį – maždaug 2 cm ilgio gabalėliais
  • Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių
  • Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) apkepkite karštuose riebaluose
  • Išgriebusi papuoškite raudonėlių šakelėmis
  • Tiekite su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais, pagardintais maltais juodaisiais pipirais, druska ir grietine

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*