Vėrinukai su feta
Cooking time
25
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Malti juodieji pipirai pagal skonį –
Grietinė – 2 šaukštai 2
Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai 2
Agurkai – 1 vnt 1
Fetos sūris – 150 g 150
Karštai rūkyta kiaulienos nugarinė – 8 griežinėliai 8
Porų stiebai – 4 vnt 4
Raudonėlių šakelės kelios –
Gaminimo eiga
- Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį – maždaug 2 cm ilgio gabalėliais
- Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių
- Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) apkepkite karštuose riebaluose
- Išgriebusi papuoškite raudonėlių šakelėmis
- Tiekite su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais, pagardintais maltais juodaisiais pipirais, druska ir grietine