Vengriški blynai su kopūstais

Karšti patiekalai, Blynų receptai, Daržovių patiekalai 0 comments

Vengriški blynai su kopūstais

0.0 from 0 votes
Course: Blynų receptai, Daržovių patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus truputis

  • Vanduo truputis

  • Miltai truputis

  • Pienas truputis

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Riebalai truputis

  • Kopūstas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Kopūstą supjaustyti, pasūdyti ir taip palaikyti 1 ar 2 dienas
  • Keptuvėje įkaitinti riebalus, juose ištirpinti truputį cukraus, kad jis pasidarytų rusvas, sudėti nuspaustus kopūstus, juos apibarstyti pipirais ir kepti, kol kopūstai taps rusvi
  • Iš pieno, vandens, miltų, kiaušinio ir druskos paruošti skystą tešlą, į ją sudėti troškintus kopūstus, viską gerai sumaišyti ir kepti blynus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*