Velykinis pyragas "Čigonas"
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 150 g 150
Kiaušiniai – 5 vnt 5
Miltai – 2 šaukštai 2
Krakmolas – 1 šaukštas 1
Džiovinti vaisiai – 800 g 800
Gaminimo eiga
- Kiekvieną vaisių rūšį sudėkite į atskirą dubenėlį, nuplikykite verdančiu vandeniu ir labai smulkiai supjaustykite
- Razinas užteks nuplikyti
- Gerai išplaukite kiaušinius išplakite su cukrumi inde, įstatytame į kitą indą su karštu vandeniu
- Indą su kiaušiniais ištraukę iš indo su vandeniu, kiaušinius dar truputį paplakite
- Po viena šaukštą nuolat maišydami berkite miltus ir krakmolą
- Paskui suberkite vaisius ir vėl viską išmaišykite
- Tešlos ir vaisių masę supilkite į riebalais išteptu kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 C temperatūroje, kol gražiai iškekps Kad sužinotumėte, ar pyragas jau iškepė, praėjus 30-40 minučių įbeskite medinį smeigtuką
- Jei tešla prie jo nelimpa, galite išjungti orkaitę
- Palikite pyragą atvėsti orkaitėje
- Atvėsusį supjaustykite nedideliais kvadratėliais
as nevalgyciau vien del to kad as Cigonas.juss zmogaedziai!!!!!!!!!!!!