Velykinis pyragas "Čigonas"

Įvairūs patiekalai, Pyragai 1 comment

Velykinis pyragas "Čigonas"

1.0 from 1 vote
Difficulty:
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus150 g 150

  • Kiaušiniai5 vnt 5

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Krakmolas1 šaukštas 1

  • Džiovinti vaisiai800 g 800

Gaminimo eiga

  • Kiekvieną vaisių rūšį sudėkite į atskirą dubenėlį, nuplikykite verdančiu vandeniu ir labai smulkiai supjaustykite
  • Razinas užteks nuplikyti
  • Gerai išplaukite kiaušinius išplakite su cukrumi inde, įstatytame į kitą indą su karštu vandeniu
  • Indą su kiaušiniais ištraukę iš indo su vandeniu, kiaušinius dar truputį paplakite
  • Po viena šaukštą nuolat maišydami berkite miltus ir krakmolą
  • Paskui suberkite vaisius ir vėl viską išmaišykite
  • Tešlos ir vaisių masę supilkite į riebalais išteptu kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 C temperatūroje, kol gražiai iškekps Kad sužinotumėte, ar pyragas jau iškepė, praėjus 30-40 minučių įbeskite medinį smeigtuką
  • Jei tešla prie jo nelimpa, galite išjungti orkaitę
  • Palikite pyragą atvėsti orkaitėje
  • Atvėsusį supjaustykite nedideliais kvadratėliais

One Comment

  1. jaunikis jonas

    as nevalgyciau vien del to kad as Cigonas.juss zmogaedziai!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*