Vasaros salotos

Salotos, garnyrai 0 comments

Vasaros salotos

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Balta duona100 g 100

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Pomidorai4-5 vnt 4-5

  • Agurkai2-3 vnt 2-3

  • Alyvų aliejus75 g 75

  • Raudonieji svogūnai1/2 vnt 1/2

  • Baziliko šakelės4 vnt 4

  • Raudono vyno actas50 g 50

  • Malti juodieji piprai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Baltą duoną supjaustome kvadratėliais (plutelę nupjauname), suberiame į didesnį dubenį, užpilame actu ir sumaišome
  • Sudedame stambiai supjaustytus pomidorus, susmulkintus svogūnus, plonomis riekelėmis supjaustytą raudonąjį svogūną, nedideliais gabaliukais supjaustytą agurką, užpilame alyvų aliejų, suberiame susmulkintą baziliką, pasūdome, įberiame pipirų, atsargiai išmaišome ir 1 val
  • palaikome šaldytuve
  • Tiekdami puošiame bazilikų lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*