Vasariška sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 0 comments

Vasariška sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo2 l 2

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Grietinėlė1/2 stiklinės 1/2

  • Morkos200 g 200

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Bulvės400 g 400

  • Žiediniai kopūstai200 g 200

  • žalieji žirniai100-200 g 100-200

Gaminimo eiga

  • Susmulkintos morkos patroškinamos su trupučiu sviesto, dedamos bulvės ir, užpylus trupučiu vandens, viskas dar patroškinama
  • Tada dedami susmulkinti žiediniai kopūstai, žirneliai ir dar troškinama
  • Kai daržovės pasidaro minkštos, užpilamos verdančiu vandeniu ar sultiniu, dedami svieste pakepinti miltai, ir viskas užvirinama
  • Sriuba užbalinama grietinėle arba grietine, pabarstoma krapais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*