Varškės pyragas
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Varškė – 1 kg 1
Kiaušiniai – 10 vnt 10
Miltai – 300 g 300
Razinos – 100 g 100
Sviestas – 250 g 250
Cukraus pudra – 400 g 400
Kiaušinių tryniai – 1 vnt 1
Vanilis cukrus – 2 pakeliai 2
Gaminimo eiga
- Sumaišykite visus, trapios tešlos ingredientus ir įdėkite į šaldytuvą
- Varškę sutrinkite su mikseriu, dėkite į ją pakaitomis kiaušinių trynius ir po šaukštą cukraus
- Sumaišykite su išlydytu sviestu,vanilininiu cukrumi, razinomi, ir kiaušinių baltymais
- Iškočiokite 2/3 tešlos
- Ant likusios tešlos dalies pagrindo sudėkite varškės masę
- Likusią tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis
- Tas juosteles kryžmai dėkite ant varškės
- Kepkite apie 1val
- 160 C orkaitėje
- Iškepus leiskite atšalti, tada pabarstykite cukraus pudra