Varškės pelės
Cooking time
25
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Varškė – 250 g 250
Petražolės žiupsnelis –
Porai – 1 vnt 1
Žalumynai žiupsnelis –
Kaparėliai keli (arba mažos razinos) –
Gaminimo eiga
- Varškę ištrinkite su žalumynais ar cukrumi, išdalinkite skirtingo dydžio gabalėliais ir lipdykite pelytes
- Iš plonos sūrio riekutės išpjaukite ausytes, kaparėliai ar akys bus razinos ir nosis, poro ar morkos juostelės bus uodegos, petražolių koteliai – ūsai
- Sūrį suraikykite riekutėmis, išdėliokite lėkštėje
- Ant riekelių dėkite peles, jas puoškite petražolėmis