Varškės bulvelės, ridikėliai ir troškintos bulvės

Bulvių patiekalai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Varškės bulvelės, ridikėliai ir troškintos bulvės

0.0 from 0 votes
Course: Bulvių patiekalai, Įvairūs patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Varškė250 g 250

  • Grietinėlė1/2 stiklinės 1/2

  • Pipirai truputis

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Krapai truputis

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Bulvės500 g 500

  • Juoda duona2 šaukštai 2

  • ridikėliai200 g 200

Gaminimo eiga

  • Varškę ištrinti, suminkyti su tarkuotu sūriu, pasūdyti
  • Padaryti apvalias bulveles, pavolioti jas maltoje juodoje duonoje ir sudėti į lėkštę kartu su nepjaustytais ridikėliais
  • Virtas bulves supjaustyti griežinėliais ar kubeliais
  • Puode ištirpinti sviestą, sudėti bulves, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir užpilti grietinėle
  • Uždengus puodą kepti orkaitėje, kol bulvės sugers skystį
  • Patiekiant išversti į pusdubenį, apibarstyti krapais
  • Prie troškintų bulvių paduoti varškės bulveles ir ridikėlius

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*