Varškės apkepas su žemuogėmis

Apkepai 0 comments

Varškės apkepas su žemuogėmis

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus150 g 150

  • Varškė500 g 500

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Citrinų žievelės žiupsnelis (tarkuotos)

  • Cukraus pudra (apibarstymui)

  • Kepimo milteliai2 šaukšteliai 2

  • Manų kruopos125 g 125

  • Vanilinas1 pakelis 1

  • Apelsinų žievelės žiupsnelis (tarkuotos)

  • žemuogės5 stiklinės 5

Gaminimo eiga

  • Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis
  • Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius
  • Tešlą gerai išmaišyti
  • Suberti paruoštas žemuoges
  • Atsargiai pamaišyti
  • Baltymus išplakti iki standžių putų
  • Įmaišyti į varškės kremą
  • Paruoštą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą
  • Kepti 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje gerą pusvalandį
  • Tiekiant į stalą, pabarstyti vanilinio cukraus pudra

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*