Varškės apkepas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 4-5 šaukštai 4-5
Varškė – 3 pakeliai 3
Kiaušiniai – 6-7 vnt 6-7
Miltai – 4 šaukštai 4
Grietinėlė – 1/2 stiklinės 1/2
Razinos – 1 stiklinė 1
Obuoliai – 1 vnt 1
Manų kruopos – 2 šaukštai 2
Citrinos – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Per sietelį pertriname varškę
- Supilame grietinėlę, suberiame manų kruopas ir išmaišome trynius
- Suberiame miltus, cukrų, sutarkuotą citrinos žievelę
- Maišydami sudedame iki standžių putų išplaktus baltymus
- Kepimo formą patepame sviestu ir pabarstome manų kruopomis
- Įdedame pusę tešlos ir suberiame dalį razinų
- Tada sudedame likusią tešlą
- Viršų puošiame razinomis ir skiltelėmis supjaustytu obuoliu
- Kepame 180-200° temperatūros orkaitėje