Valdorfo salotos

Salotos, garnyrai, Užkandžiai 2 comments

Salotos su vaisiais ir riešutais.

Valdorfo salotos

2.5 from 4 votes
Course: Salotos, garnyrai, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Majonezas3 šaukštai 3

  • Salotos truputis

  • Vynuogės1/2 stiklinės 1/2

  • Salieras1/2 stiklinės 1/2

  • Graikiniai riešutai1/2 stiklinės 1/2

  • Citrinos sultys1 šaukštas 1

  • obuolys1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Inde kartu sumaišykite majonezą arba jogurtą su citrinos sultimis
  • Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų
  • Supjaustykite obuolį, raudonas besėkles vynuoges (galite naudoti ir razinas), salierą
  • Viską sumaišykite, įberkite riešutų
  • Patiekite ant salotų lapų

2 Comments

  1. laimmmukas

    labai skanu,as pridejau mandarinu, slyvu.

  2. Margarita

    turiu nuojauta, kad beskonis naturalus jogurtas sioms subtilioms salotoms geriau tiks, arba tada keiciam pavadinima(Nesveiko maisto receptas.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*