Labai skanus ir gaivus tortas.
Vaisių tortas
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 100 g 100
Vanduo – 1 l 1
Grietinėlė – 300 g 300
Želatina – 15 g 15
Biskvitas – 400 g 400
Žele – 300 g 300
Vaisiai – 300 g 300
Gaminimo eiga
- Torto formos dugnas išklojamas pirkto biskvito sluoksniu
- Želė užpilama šaltu virintu vandeniu ir paliekama, kad išbrinktų
- Po to ji kaitinama tol kol ištirpsta želatina, ir pastatoma šaltai
- Ant biskvito sluoksnio išdėliojami supjaustyti švieži arba konservuoti vaisiai ir užpilama pradedančia stingti želė (pusė kiekio)
- Forma pastatoma šaltai
- Atskirai išplakama 35 proc
- riebumo grietinėlė su cukrumi ir išbrinkinta bei ištirpinta želatina
- Ji uždedama ant sustingusių torto formoje drebučių, vėl atšaldoma ir užpilama likusia pusiau skysta želė
- Taip pat ant viršaus galima dar uždėti vaisių
butinai padarysiu toki torta man labai patiko.
pameginsiu, nes man tiko, kad nereikia biskvito kepti:)
liuks
Atrodo skaniai, reikės pabandyti pasidaryti. ; }