Vaisių salotos su virta jautiena
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Salotų lapai (lekštėms iškloti) –
Majonezas – 150 g 150
Bazilikai pagal skonį (smulkinti) –
Jautiena – 200 g 200
Vynuogės – 100 g 100
Juodosios alyvuogės – 50 g 50
Kriaušės – 2-3 vnt 2-3
Konservuoti persikai – 200 g 200
Gaminimo eiga
- Jautieną supjaustome 0,5 cm juostelėmis
- Kriaušes supjaustome į 8 dalis, išimame sėklytes
- Alyvuoges supjaustome griežinėliais
- Jei vynuogės didelės, perpjauname jas pusiau
- Šioms salotoms reikia keturių lėkščių
- Jas išklojame salotų lapais
- Ant viršaus paeiliui dedame produktus: kraštuose kriaušes, kiek arčiau vidurio – persikus, toliau – jautienos juosteles
- Apibarstome bazilikais ir druska
- Ant viršaus dedame majonezo, o ant jo vynuogių
- Tarp kriaušių, šonuose, išdėliojame alyvuoges
- Tiekiame su skrebučiais