Vaisių salotos su virta jautiena

Salotos, garnyrai 0 comments

Vaisių salotos su virta jautiena

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Salotų lapai (lekštėms iškloti)

  • Majonezas150 g 150

  • Bazilikai pagal skonį (smulkinti)

  • Jautiena200 g 200

  • Vynuogės100 g 100

  • Juodosios alyvuogės50 g 50

  • Kriaušės2-3 vnt 2-3

  • Konservuoti persikai200 g 200

Gaminimo eiga

  • Jautieną supjaustome 0,5 cm juostelėmis
  • Kriaušes supjaustome į 8 dalis, išimame sėklytes
  • Alyvuoges supjaustome griežinėliais
  • Jei vynuogės didelės, perpjauname jas pusiau
  • Šioms salotoms reikia keturių lėkščių
  • Jas išklojame salotų lapais
  • Ant viršaus paeiliui dedame produktus: kraštuose kriaušes, kiek arčiau vidurio – persikus, toliau – jautienos juosteles
  • Apibarstome bazilikais ir druska
  • Ant viršaus dedame majonezo, o ant jo vynuogių
  • Tarp kriaušių, šonuose, išdėliojame alyvuoges
  • Tiekiame su skrebučiais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*