Vaisių kokteilis su kremu
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Grietinėlė – 0,2 l 0,2
Cukraus pudra – 50 g 50
Mangai – 1 vnt 1
Kiviai – 2 vnt 2
Vanilė – 1 šaukštelis 1
Kiaušinių tryniai – 3 vnt 3
Gervuogės – 250 g 250
Raudonieji serbentai – 250 g 250
Kiaušinių likeris – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Kivius nulupti, perpjauti pusiau, supjaustyti riekelėmis, mangą nulupti, išimti kaulą, supjaustyti riekelėmis
- Uogas nuplauti, nuvarvinti (jei šaldytos – tik atitirpinti), keletą uogų, kivio, mango riekelių palikti papuošti
- Kiaušinio trynius su cukraus pudra išplakti karštoje vandens vonelėje, sudėti vanilę, supilti likerį
- Grietinėlę gerai suplakti, sumaišyti su kremu
- Vaisius išdėstyti į 4 desertines vazeles, uždėti kremą, papuošti paliktomis uogomis
- Iki patiekiant pastatyti į šaldytuvą