Vaisinės vištienos salotos

Salotos, garnyrai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Vištienos salotos su obuoliais, razinomis ir kariu. Puikus ingredientų derinys, suteikiantis gerą skonį.

Vaisinės vištienos salotos

0.0 from 0 votes
Course: Paukštienos patiekalai, Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Razinos1 stiklinė 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Svogūnų laiškai truputis

  • Karis2 šaukštai 2

  • Kalendra1/2 stiklinės 1/2

  • Vištienos krūtinėlės500 g 500

  • obuolys1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Įkaitintame aliejuje kepkite supjaustytas vištienos krūtinėles
  • Pagal skonį įberkite druskos (žiūrėkite, kad vištiena būtų iškepta, bet neperkepta, nes taps labai sausa)
  • Iškeptą vištieną sudėkite į salotinę
  • Toje pačioje keptuvėje apkepkite smulkintą svogūną, tada įberkite 2 šaukštus kario (jei reikia įpilkite dar šiek tiek aliejaus)
  • Sudėkite razinas ir dar 1 minutę kepkite
  • Razinų ir svogūnų mišinį sudėkite prie vištienos
  • Leiskite atvėsti
  • Kol vėsta, supjaustykite obuolius, svogūnų laiškus ir kalendrą
  • Viską išmaišykite ir sudėkite į salotinę
  • Kai visi ingredientai jau sudėti, dar kartą viską išmaišykite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*