Vaisiai tešloje

Desertai, saldumynai 0 comments

Vaisiai tešloje

0.0 from 0 votes
Course: Desertai, saldumynaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus70 gr 70

  • Miltai225 gr 225

  • Abrikosai2 vnt 2

  • Sviestas110 gr 110

  • Cukraus pudra (apibarstymui)

  • Avietės1 indelis 1

  • Balzaminis actas1 šaukštelis 1

  • Vaniliniai ledai

  • Kriaušės1 vnt 1

  • Melynės1 indelis 1

  • Rabarbarai1 kotelis 1

  • Gervuogės1 indelis 1

  • Pasukos130 ml 130

Gaminimo eiga

  • Orkaitę įkaitinti 190C
  • Vaisius ir uogas sudėti į dubenį kartu su cukrumi bei actu
  • Viską pakaitinti ant mažos ugnies, kol vaisiai ir uogos pradės leisti sultis
  • Viską supilti į karščiui atsparų indą
  • Viršutinė dalis: sviestą kapoti kartu su miltais, kol gausis trupiniai
  • Įdėti cukraus, druskos, gerai išmaišyti
  • Tada supilti pasukas
  • Iš gautos tešlos formuoti rutuliukus ir mesti juos ant karštų vaisių, uogų mišinio
  • apibarstyti paviršių cukrumi
  • Kepti apie 30 min
  • , pateikti su vaniliniais ledais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*