Vaflinis tortas
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Sviestas – 200 g 200
Juodasis šokoladas – 150 g 150
Cukraus pudra – 100 g 100
Vanilinis cukrus – 1 pakelis 1
Romas – 2 šaukštai 2
Tirpi kava – 1 šaukštelis 1
Vaflių lakštai – 10 vnt 10
Gaminimo eiga
- Šokoladą ištirpinti ant vandens garų vonelės ir ataušinti
- Į praaušusį šokoladą sudėti sviestą, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, kavą ir romą
- Viską plakti mikseriu 5 min
- Kremu aptepti vaflių lakštus ir juos sudėti vieną ant kito
- Viršutinį lakštą taip pat aptepti kremu, ant viršaus dėti folijos ar kepimo popieriaus, paslėgti ir pašaldyti šaldytuve 6 – 8 val
- Atšaldytą tortą galima aplieti tirpintu šokoladu