Užpilas (uždaras) salotoms

Salotos, garnyrai, Padažai 0 comments

Naudojamas užpilti įvairioms salotoms.

Užpilas (uždaras) salotoms

0.0 from 0 votes
Course: Padažai, Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

5

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus500 g 500

  • Druska20 g 20

  • Cukrus40 g 40

  • Actas500 g 500

  • Malti pipirai2 g 2

Gaminimo eiga

  • Geriausiai tinka saulėgrąžų aliejus, o actas turėtų būti 3%
  • Visi produktai sudedami, suplakami (geriau butelyje) ir laikomi užkimšti
  • Prieš naudojimą vėl suplakti
  • Iš tokio kiekio produktų gaunamas 1 kg
  • užpilo

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*