Užkepti pievagrybiai

Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai 0 comments

Lengvai paruošiamas užkandis, gali būti patiektas tiek karštame, tiek šaltame pavidale.

Užkepti pievagrybiai

2.7 from 3 votes
Course: Daržovių patiekalai, Grybų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Majonezas šaukštas

  • Fermentinis sūris30 g 30

  • Pievagrybiai pagal poreikį (didesni)

  • Česnakai1-2 skiltelės 1-2

  • raudonėliai džiovinti papuošimui

  • juodieji malti pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Morkas, česnaką ir sūrį susmulkiname ir išmaišome kartu su majonezu, druska bei pipirais
  • Pievagrybius nuplauname ir išimame kotelius
  • Į kepurėles pridedame paruoštos masės
  • Šauname į orkaitę kelioms minutėms
  • Prieš patiekiant – pabarstome raudonėliais
  • Skanaus 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*