Lengvai paruošiamas užkandis, gali būti patiektas tiek karštame, tiek šaltame pavidale.
Užkepti pievagrybiai
Cooking time
15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Morkos – 1 vnt 1
Majonezas šaukštas –
Fermentinis sūris – 30 g 30
Pievagrybiai pagal poreikį (didesni) –
Česnakai – 1-2 skiltelės 1-2
raudonėliai džiovinti papuošimui –
juodieji malti pipirai pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Morkas, česnaką ir sūrį susmulkiname ir išmaišome kartu su majonezu, druska bei pipirais
- Pievagrybius nuplauname ir išimame kotelius
- Į kepurėles pridedame paruoštos masės
- Šauname į orkaitę kelioms minutėms
- Prieš patiekiant – pabarstome raudonėliais
- Skanaus 🙂