Užkandžio kukuliai

Užkandžiai 0 comments

Užkandžio kukuliai

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pienas100 ml 100

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Bazilikai žiupsnelis

  • Batonas100 g 100

  • Žalumynai (papuošimui)

  • Riebalai (kepimui)

  • Jautienos filė400 g 400

  • Kiaulienos faršas100 g 100

Gaminimo eiga

  • Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į gilų dubenį
  • Įmušame kiaušinius
  • Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka gumuliukų
  • Sudedame į mėsos faršą
  • Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri
  • Baigdami maišyti sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame miltus, pasūdome, įberiame pipirų ir bazilikų
  • Iš mėsos padarome 3-4 cm
  • skersmens apskritus kukulius
  • Kepame 230 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 45 minutes
  • Kukulius tiekiame karštus arba šaltus kaip užkandį
  • Papuošiame žalumynais
  • Tiekiame su duona arba karštomis bulvėmis ir daržovėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*