Užkandis "Musaka"

Užkandžiai 0 comments

Užkandis "Musaka"

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Petražolės žiupsnelis

  • Malta mėsa1 kg 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Pomidorai400 g 400

  • Bulvės1 kg 1

  • Riebalai150 g 150

  • Maltos paprikos2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai"
  • Sudėti mėsą, dar truputį pakepinti
  • Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, apvirti vandenyje
  • Ištepti riebalais troškintuvą, sudėti sluoksniais bulves ir mėsą, įberti druskos, paprikos (pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti bulvių)
  • Troškinio paviršių aptepti patroškinta ir pertrinta pomidorų mase
  • Troškinti valandą karštoje orkaitėje
  • Baigiant troškinti supilti piene išplaktus kiaušinius
  • Patiekiant į stalą pabarstyti smulkintais petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*