Užgavėnių blynai

Blynų receptai, Miltiniai patiekalai, Karšti patiekalai 1 comment

Miltiniai blynai, kepti naudojant pasukas.

Užgavėnių blynai

1.0 from 1 vote
Course: Blynų receptai, Karšti patiekalai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus3 šaukštai 3

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai375 g 375

  • Pienas125 ml 125

  • Soda1,5 šaukštelio 1,5

  • Sviestas5 šaukštai 5

  • Kepimo milteliai3 šaukšteliai 3

  • Pasukos750 ml 750

Gaminimo eiga

  • Į vieną indą suberkite miltus, druską, cukrų, kepimo miltelius, nugesintą sodą, o į kitą – sumuškite kiaušinius, supilkite pieną ir pasukas bei tirpintą sviestą
  • Prieš kepant skystą masę supilkite į sausą ir mediniu šaukštu išmaišykite tešlą
  • Kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus abi pusės

One Comment

  1. Produktų išmetimas 🙂 labai neskanūs blynai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*