Upėtakis su raugintais kopūstais
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Cukrus pagal skonį –
Grietinėlė – 125 ml 125
Pipirai pagal skonį –
Garstyčios – 2-3 šaukšteliai 2-3
Citrinų sultys – 1/2 l 1/2
Baltas vynas – 2 šaukštai 2
Kadagio uogos žiupsnelis –
Rauginti kopūstai – 500 g 500
žuvies sultinys – 1 puodelis 1
Upėtakių filė – 2 vnt 2
Gaminimo eiga
- Filė supjaustykite į aštuonias dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis
- Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite
- Tada sumeskite uogas, supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų ir cukraus
- Visus produktus sumaišykite ir troškinkite puode pagal nurodymus virti
- Žuvį pagardinkite
- Sumaišykite su raugintais kopūstais
- Įpilkite 100 g žuvies sultinio ir kepkite uždengė orkaitėje 12 minučių
- Plaktą grietinėlę pašildykite, kad suskystėtų
- Supilkite likusią žuvų sultinio dalį ir palaukite, kol mėsa sutirštės
- Sudėkite garstyčias, įberkite druskos, pipirų ir truputį cukraus pagal skonį
- Žuvų ir raugintus kopūstus patiekite su padažu