Upėtakis su raugintais kopūstais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Upėtakis su raugintais kopūstais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Grietinėlė125 ml 125

  • Pipirai pagal skonį

  • Garstyčios2-3 šaukšteliai 2-3

  • Citrinų sultys1/2 l 1/2

  • Baltas vynas2 šaukštai 2

  • Kadagio uogos žiupsnelis

  • Rauginti kopūstai500 g 500

  • žuvies sultinys1 puodelis 1

  • Upėtakių filė2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Filė supjaustykite į aštuonias dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis
  • Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite
  • Tada sumeskite uogas, supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų ir cukraus
  • Visus produktus sumaišykite ir troškinkite puode pagal nurodymus virti
  • Žuvį pagardinkite
  • Sumaišykite su raugintais kopūstais
  • Įpilkite 100 g žuvies sultinio ir kepkite uždengė orkaitėje 12 minučių
  • Plaktą grietinėlę pašildykite, kad suskystėtų
  • Supilkite likusią žuvų sultinio dalį ir palaukite, kol mėsa sutirštės
  • Sudėkite garstyčias, įberkite druskos, pipirų ir truputį cukraus pagal skonį
  • Žuvų ir raugintus kopūstus patiekite su padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*