Upėtakis su raugintais kopūstais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Troškintas upėtakis su raugintais kopūstais, cukrumi, druska, pipirais ir vynu. Orkaitėje kepti 12 min. Pagardinti garstyčiomis ir patiekti su grietinėle.

Upėtakis su raugintais kopūstais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Baltas vynas2 šaukštai 2

  • Citrinų sultys1/2 l 1/2

  • Cukrus: pagal skonį

  • Druska: pagal skonį

  • Garstyčios2-3 šaukšteliai 2-3

  • Grietinėlė125 ml 125

  • Kadagio uogos: žiupsnelis

  • Pipirai: pagal skonį

  • Rauginti kopūstai500 g 500

  • Upėtakių filė2 vnt 2

  • Žuvies sultinys1 puodelis 1

Gaminimo eiga

  • Filė supjaustykite į aštuonias dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis.
  • Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite.
  • Tada sumeskite uogas, supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų ir cukraus.
  • Visus produktus sumaišykite ir troškinkite puode pagal nurodymus virti.
  • Žuvį pagardinkite. Sumaišykite su raugintais kopūstais.
  • Įpilkite 100 g žuvies sultinio ir kepkite uždengė orkaitėje 12 minučių.
  • Plaktą grietinėlę pašildykite, kad suskystėtų.
  • Supilkite likusią žuvų sultinio dalį ir palaukite, kol mėsa sutirštės.
  • Sudėkite garstyčias, įberkite druskos, pipirų ir truputį cukraus pagal skonį.
  • Žuvų ir raugintus kopūstus patiekite su padažu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*