Upėtakis su migdolais

Žuvies patiekalai 1 comment

Upėtakis su migdolais

0.0 from 1 vote
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Salotų lapai keletas

  • Krapai1/2 šaukšto 1/2

  • Alyvuogių aliejus1 šaukštas 1

  • Malti baltieji pipirai pagal skonį

  • Upėtakis3 vnt 3

  • Migdolų drožlės2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti
  • Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min
  • pastovėti, kad įsigertų prieskoniai
  • Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse
  • Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi ir sudėti į ją žuvis
  • Kepti ne aukštesnės kaip 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kartais pažiūrėti ar žuvis neprikepė prie dugno
  • Patiekti su bulvėmis ir žalių daržovių salotomis ar tiesiog agurkų salotomis su grietine

One Comment

  1. Šiandien išbbandysiu, skamba skaniai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*