Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis

Žuvies patiekalai 0 comments

Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos75 g 75

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Sviestas2-3 šaukštai 2-3

  • Upėtakis300 g 300

  • Kepenėlės100 g 100

Gaminimo eiga

  • Kepenėles troškinti 5 – 7 minutes
  • Susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė
  • Upėtakiui išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), papipirinti, trupučiuką druskytės
  • Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje svieste
  • Tinka ryžiai, bulvytės fri, košė
  • Pastabos Jei darau Kūčiom, nededu kepenėlių, o dedu virtus džiovintus baravykus
  • Bet man su kepenėlėm skaniau

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*