Upėtakio receptas įdarytas kepenėlėmis. Patiekiamas su bulvių koše arba bulvytėmis.
Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis
Gaminimo laikas
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Kepenėles troškinti 5 – 7 minutes.
- Susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė.
- Upėtakiui išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), papipirinti, trupučiuką druskytės.
- Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje svieste.
- Tinka ryžiai, bulvytės fri, košė..
- Pastabos Jei darau Kūčiom, nededu kepenėlių, o dedu virtus džiovintus baravykus. Bet man su kepenėlėm skaniau