Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Upėtakio receptas įdarytas kepenėlėmis. Patiekiamas su bulvių koše arba bulvytėmis.

Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska: pagal skonį

  • Kepenėlės100 g 100

  • Morkos75 g 75

  • Pipirai: pagal skonį

  • Sviestas2-3 šaukštai 2-3

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Upėtakis: 300

Gaminimo eiga

  • Kepenėles troškinti 5 – 7 minutes.
  • Susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė.
  • Upėtakiui išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), papipirinti, trupučiuką druskytės.
  • Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje svieste.
  • Tinka ryžiai, bulvytės fri, košė..
  • Pastabos Jei darau Kūčiom, nededu kepenėlių, o dedu virtus džiovintus baravykus. Bet man su kepenėlėm skaniau

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*