Žydri upėtakiai: verdami su actu, vynu ir druska, o tada pateikiami šilti – lengvas ir skanus patiekalas.
Žyma: upėtakis
Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis
0 commentsUpėtakio receptas įdarytas kepenėlėmis. Patiekiamas su bulvių koše arba bulvytėmis.
Upėtakis su raugintais kopūstais
0 commentsTroškintas upėtakis su raugintais kopūstais, cukrumi, druska, pipirais ir vynu. Orkaitėje kepti 12 min. Pagardinti garstyčiomis ir patiekti su grietinėle.
Upėtakis su migdolais
0 commentsPakepęs upėtakį, apvoliojame migdolų drožlėse ir keptuvėje dar pakepiname su krapais, druska ir pipirais. Patiekiame su bulvėmis ir žaliomis daržovėmis, arba agurkų salotomis su grietine.
Upėtakis drebučiuose su pievagrybiais
0 commentsUpėtakis drebučiuose papuoš kiekvieno šventinį stalą.