Ungurys drebučiuose

Žuvies patiekalai, Kūčių patiekalai 0 comments

Ungurys drebučiuose

2.0 from 2 votes
Course: Žuvies patiekalai, Kūčių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo1 l 1

  • Želatina25 g 25

  • Actas1/2 stiklinės 1/2

  • Citrina1 vnt 1

  • Ungurys1 kg 1

  • saliero šaknis1 vnt 1

  • petražolės šaknis1 vnt 1

  • lauro lapelis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Ungurys verdamas apie 1 val
  • su prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais ir druska
  • Išviręs ungurys supjaustomas nedidelėmis porcijomis, sudedamas į salotinę, užpilamas pradedančiais stingti drebučiais (jie paruošiami iš sultinio, kuriame virė ungurys, acto ir išbrinkintos bei ištirpintos želatinos)
  • Papuošiama citrinos griežinėliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*