Ukrainietiškas raugintų kopūstų troškinys
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Baravykus užpilti šiltu virintu vandeniu ir 3-4 val
- pamirkyti
- Paskui gerai perplauti švariame vandenyje
- Tada juos užpilti šaltu vandeniu ir išvirti
- Išvirusius išgriebti, nuoviroms leisti nusistovėti, paskui jas perkošti
- Raugintus kopūstus nuspausti, sudėti į troškintuvą, užpilti dalimi grybų nuoviro, kad kopūstus vos semtų, įberti pagal skonį cukraus ir ištroškinti
- Į likusias verdančias grybų nuoviras sudėti skiltimis supjaustytas bulves ir išvirti
- Kai bulvės bus minkštos, kartu sudėti paruoštus kopūstus, išvirtus, nedideliais gabaliukais supjaustytus baravykus, aliejuje pakepintas, griežinėliais supjaustytus morkas ir svogūnus, lauro lapus, suberti pipirus, ir viską dar 15-20 min
- patroškinti
- Paruoštus kopūstus patiekti su virtomis bulvėmis