Ukrainietiškas raugintų kopūstų troškinys

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Troškiniai 0 comments

Ukrainietiškas raugintų kopūstų troškinys

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus100 g 100

  • Cukrus truputis

  • Pipirai truputis

  • Morkos150 g 150

  • Svogūnai100 g 100

  • Bulvės350 g 350

  • Džiovinti baravykai100 g 100

  • Lauro lapai2 vnt 2

  • Rauginti kopūstai700 g 700

Gaminimo eiga

  • Baravykus užpilti šiltu virintu vandeniu ir 3-4 val
  • pamirkyti
  • Paskui gerai perplauti švariame vandenyje
  • Tada juos užpilti šaltu vandeniu ir išvirti
  • Išvirusius išgriebti, nuoviroms leisti nusistovėti, paskui jas perkošti
  • Raugintus kopūstus nuspausti, sudėti į troškintuvą, užpilti dalimi grybų nuoviro, kad kopūstus vos semtų, įberti pagal skonį cukraus ir ištroškinti
  • Į likusias verdančias grybų nuoviras sudėti skiltimis supjaustytas bulves ir išvirti
  • Kai bulvės bus minkštos, kartu sudėti paruoštus kopūstus, išvirtus, nedideliais gabaliukais supjaustytus baravykus, aliejuje pakepintas, griežinėliais supjaustytus morkas ir svogūnus, lauro lapus, suberti pipirus, ir viską dar 15-20 min
  • patroškinti
  • Paruoštus kopūstus patiekti su virtomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*