Tuno salotos

Salotos, garnyrai 3 comments

Tuno salotos

3.0 from 3 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Ryžiai900 g 900

  • Citrina1 vnt 1

  • Petražolės sauja

  • Majonezas4 šaukštai 4

  • Pomidorai3 vnt 3

  • Alyvuogės100 g 100

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Svogūnų laiškai sauja

  • Paprika2 vnt 2

  • Tunas400 g 400

  • Konservuoti žali žirneliai200 g 200

Gaminimo eiga

  • Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius
  • Perplaukite šaltu vandeniu
  • Sudėkite ryžius, konservuotą tuną, žirnelius, pjaustytas paprikas, pomidorus, svogūną, laiškus, petražoles ir alyvuoges
  • Ant viršaus sudėkite majonezą, citrinos sultis, alyvuogių aliejų, pagal skonį įberkite prieskonių
  • Viską išmaišykite

3 Comments

  1. A pablūdot, tai kokiam kiekiui žmonių gaminot, jei tiek reikia ryžių? Manau, kad salotoms pakaks ir 100 ar 150 gramų…

  2. Anonymous

    megstu visas sudetines dalis, reikes ismeginti 🙂

  3. iksNFjlZtajUSwddC

    Tai šiuo atveju čia jau tinyingstė Nes raugui pasiruošti tikriausiai reikia 5min per dieną. Aš va turiu raugą, tai tikrai nėra vargo jį pamaitinti kartą į savaitę. O ir duoną kepu kur tik su šaukštu reikia išmaišyti, tai daug laiko irgi neužima. Tad siūlau skirti na kad ir 15min. ir užsiimti, nes naminė duona su raugu tikrai verta tų kelių minučių

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*