Tuno ir šparagų salotos
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnai – 2 vnt 2
Alyvuogių aliejus – 1 šaukštas 1
Šparaginės pupelės – 300 g 300
Raudonojo vyno actas – 1 šaukštas 1
Kaparėliai pagal skonį –
konservuotas tunas – 1-2 indeliai 1-2
konservuotos baltos pupelės – 1 indelis 1
Gaminimo eiga
- Šparagines pupeles apvirti maždaug 3-4 min
- Paskui nuvarvinti vandenį, atšaldyti po tekančiu šaltu vandeniu
- Į salotinę sudėti atšaldytas šparagines pupeles, konservuotus tuną ir baltas pupeles, kaparėlius, smulkintą svogūną
- Pagal skonį įberti druskos
- Salotas užpilti aliejaus ir acto mišiniu bei viską gerai išmaišyti