Tuno ir šparagų salotos

Žuvies patiekalai, Salotos, garnyrai, Daržovių patiekalai 0 comments

Tuno ir šparagų salotos

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Salotos, garnyrai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Alyvuogių aliejus1 šaukštas 1

  • Šparaginės pupelės300 g 300

  • Raudonojo vyno actas1 šaukštas 1

  • Kaparėliai pagal skonį

  • konservuotas tunas1-2 indeliai 1-2

  • konservuotos baltos pupelės1 indelis 1

Gaminimo eiga

  • Šparagines pupeles apvirti maždaug 3-4 min
  • Paskui nuvarvinti vandenį, atšaldyti po tekančiu šaltu vandeniu
  • Į salotinę sudėti atšaldytas šparagines pupeles, konservuotus tuną ir baltas pupeles, kaparėlius, smulkintą svogūną
  • Pagal skonį įberti druskos
  • Salotas užpilti aliejaus ir acto mišiniu bei viską gerai išmaišyti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*