Tuno apkepas

Apkepai 0 comments

Tuno apkepas

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Ryžiai1 stiklinė 1

  • Actas1 šaukštas 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Svogūnai100 g 100

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Pomidorai400 g 400

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Konservuoti kukurūzai0,5 stiklinės 0,5

  • Konservuoti tunai185 g 185

  • Manai1 šaukštas 1

  • Svogūnėliai su laiškais sauja (jaunų)

Gaminimo eiga

  • Ryžius biriai išvirti
  • Kukurūzus ir tuną nuvarvinti
  • Svogūną smulkiai sukapoti, atskirai supjaustyti jaunas galvutes su laiškais
  • Pomidorus supjaustyti griežinėliais
  • Keptuvėje ištirpinti šaukštą sviesto, suberti manus, truputį pakepinti ir atskiesti šaltu pienu
  • Sudėti svogūnus, kukurūzus, tuną, įpilti acto, pasūdyti, pagardinti pipirais ir 2-3 min
  • patroškinti
  • Troškinį sukrėsti į apkepo indą ir sudėti ryžius
  • Ant viršaus sudėlioti pomidorus, apibarstyti fermentiniu sūriu ir 30 min
  • kepti 175 laipsnių karštumo orkaitėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*