Trupinių sausainiai
Cooking time
2
hours10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 4 šaukštai 4
Kiaušiniai – 4 vnt 4
Miltai – 3-4 stiklinės 3-4
Pienas – 1 stiklinė 1
Kondensuotas pienas – 2 dėžutės 2
Sviestas – 200 g 200
Vanilinis cukrus – 1 pakelis 1
Gaminimo eiga
- Sviestas smarkiai sukamas, kol pabals
- Sukant įmušama po 1 kiaušinį ir dedama po šaukštą cukraus
- Prieš baigiant sukti, sudedamas vanilinis cukrus
- Po truputi pilamas pienas, gerai išmaišoma, suberiami miltai ir suminkoma tešla kaip makaronams, kuri suskirstoma į gabalus ir 1 – 2 val
- padedama šaltai
- Paskui paruošiama skarda, tešla sutarkuojama stambia tarka ir kepama maišant, kol pagels
- Kondensuotas pienas pavirinamas apie 2 val
- , karštas supilamas ant iškeptų trupinių ir išmaišoma
- Po to šaukšteliu išdėliojam ant lentelės, kad sustingtų