Troškinys su jautienos faršu

Troškiniai 1 comment

Troškinys su jautienos faršu

0.0 from 1 vote
Course: TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo0,5 l 0,5

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Porai4 vnt 4

  • Margarinas50 g 50

  • Bulvės4-5 vnt 4-5

  • Faršas300 g 300

  • Pomidorų tyrė2 šaukštai 2

  • Meirūnai žiupsnelis

Gaminimo eiga

  • Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama
  • Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis
  • Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, užberiama druskos, mairūno, įpilama 0,5 1 karšto vandens ir, sandariai uždarius, 20- 25 min
  • troškinama ant silpnos ugnies
  • Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais

One Comment

  1. juratė

    man atrodo ne meirūnai o mairūnai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*