Troškinys iš kurapkų

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Troškinys iš kurapkų

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

3

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo0,5 l 0,5

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Actas2 šaukštai 2

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Raudonas vynas stiklinė

  • Salieras0,5 vnt 0,5

  • Petražolės šaknys1 vnt 1

  • Raudonieji pipirai truputis (maltų)

  • Kurapkos2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Vietoj acto galima naudoti citrinos sultis
  • Paruoštas kurakpas iš viršaus ir vidaus įtrinti rūgščiomis sultimis ir uždengus 6-8 valandas palaikyti šaltai
  • Tada kartu su kaulais perpjauti į 4 dalis ir apie valandą virti
  • Nugraibius putas, pasūdyti, sudėti supjaustytas prieskonines daržoves ir svogūną
  • Išvirusią mėsą atskirti nuo kaulų, supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepti taukuose, kol apsitrauks ruda plutele
  • Įpilti sultinio su morkomis ir virti palaistant vynu
  • Galima pridėti miltų, kad padažas būtų tirštesnis
  • Troškinį patiekti padaže
  • Prie valgio tinka virtos bulvės arba ryžiai ir slyvų ar obuolių košės

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*