Troškintos šviežios morkos su riešutais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpiname sviestą, suberiame nuluptą, plonais griežinėliais supjaustytą svogūną, susmulkintą česnako skiltelę, čiobrelius, maltus pipirus, pasūdome ir maišydami kepiname apie 3 min
- įmaišome nuplautas ir nuskustas mažas morkytes (didesnes perpjauname išilgai pusiau), suberiame cukrų, sumažiname ugnį ir troškiname, retkarčiais pamaišydami, apie 30 min
- , kol morkytės suminkštėja
- Suberiame riešutus ir dar pakepiname apie 10 min
- , kol morkos gražiai paruduoja
- Paruoštas morkas sukrečiame į dubenį, apibarstome petražolėmis ir tiekiame