Troškintos rudmėsės

Karšti patiekalai, Grybų patiekalai, Troškiniai 0 comments

Troškintos rudmėsės

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Riebalai3 šaukštai 3

  • rudmėsės1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Šviežios rudmėsės gerai nuplaunamos
  • Svogūnai supjaustomi griežinėliais, pakepinami riebaluose, sudedami grybai ir troškinama uždengus, kol suminkštėja, o vanduo išgaruoja
  • Pasūdoma, įberiama pipirų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*