Troškintos bulvės su džiovintais vaisiais

Karšti patiekalai, Bulvių patiekalai, Vaisių patiekalai 0 comments

Gardžios bulvės su slyvomis.

Troškintos bulvės su džiovintais vaisiais

0.0 from 0 votes
Course: Bulvių patiekalai, Karšti patiekalai, Vaisių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus10 g 10

  • Razinos30 g 30

  • Cinamonas1/5 g 1/5

  • Margarinas10 g 10

  • Bulvės225 g 225

  • Kvietiniai miltai5 g 5

  • Džiovintos slyvos20 g 20

Gaminimo eiga

  • Bulvės supjaustomos kubeliais, pridedama margarino, gerai nuplautų džiovintų vaisių, malto cinamono, cukraus, užpilama verdančio vandens, kad vos apsemtų, ir troškinama uždengus, kol vaisiai pusiau suminkštėja
  • Po to įdedama baltai pakepintų verdančiu vandeniu atskiestų miltų, pasūdoma ir baigiama troškinti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*