Troškinti svogūnų laiškai su mėsa

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Prie šio patiekalo labai skanu biri ryžių košė. Ant jos viršaus galima uždėti su svogūnais troškintą mėsą ir valgyti, kol karšta 🙂

Troškinti svogūnų laiškai su mėsa

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Ryžiai1 stiklinė 1

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai5-6 vnt 5-6

  • Svogūnų laiškai500 g 500

  • Jautiena500 g 500

  • Taukai2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustyti mažais kubeliais, pakepinti, užpilti vandeniu, pasūdyti ir patroškinti
  • Sudėti smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir galvutes, įberti pipirų, gerai uždengti ir troškinti, kol suminkštės
  • Patiekti kartu su ryžiais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*