Galite naudoti ir rudus ryžius, taip pat šiam patiekalui puikiai tinka ir pomidorai. O jei norite kažko sotesnio, galite naudoti įvairią mėsą ar dešreles.
Troškinti ryžiai su pupelėmis
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Ryžiai – 3/4 stiklinės 3/4
Pipirai – 1/4 šaukštelio 1/4
Alyvuogių aliejus – 1 šaukštas 1
Česnakai – 2 skiltelės 2
Daržovių sultinys – 1,5 stiklinės 1,5
juodosios pupelės – 3,5 indelio 3,5
Gaminimo eiga
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite smulkiai supjaustytą svogūną bei česnaką
- Suberkite ryžius ir apie 2 min
- pakepinkite ant vidutinės ugnies
- Supilkite sultinį, sumažinkite ugnį ir viską troškinkite apie 20 min
- Tada sudėkite visus prieskonius ir nusausintas juodąsias pupeles
- Troškinkite apie 5 – 8 min