Troškinti rauginti kopūstai su mėsa ir keptomis bulvėmis

Karšti patiekalai, Troškiniai 2 comments

Troškinti rauginti kopūstai su mėsa ir keptomis bulvėmis

4.0 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Cukrus truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Miltai1/2 šaukšto 1/2

  • Bulvės500 g 500

  • Kmynai truputis

  • Kiauliena500 g 500

  • Kadagio uogos truputis

  • Pomidorų tyrė2 šaukštai 2

  • Rauginti kopūstai1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Stambiais kubeliais supjaustytą mėsą, įpylus šiek tiek vandens, apvirinti
  • Ant mėsos sudėti raugintus kopūstus, apibarstyti kadagių uogomis ir troškinti
  • Taukuose pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, supilti miltus, cukrų ir pomidorų tyrę
  • Padažu užpilti kopūstus ir troškinti dar 10 min
  • Neluptas bulves šepetėliu gerai nuplauti, perpjauti pusiau, pjūvio vietą pabarstyti druska, kmynais
  • Taip paruoštas bulves sudėti į riebalais išteptą skardą ir kepti 20 min
  • Bulves patiekti neluptas prie troškintų kopūstų

Tags

2 Comments

  1. labai skanu, super

  2. JSckhulkFzVdbAL

    Mano uosviene mokjeo labai gerai uzraugti agurkus, Paprastam agurku rauginimui (greitam valgymui, ne laikymui per ziema)ji visada naudojo paprasta druskos matavima kaip Dalia sako- saukstas druskos, litras vandens. Bet jeigu ji raugdavo agurkus ziemai, tada pridedavo keleta trilitriniu stiklainiu su agurkais ir zolem visokiom, pripildavo i kibira vandens ir vis dedavo druskos, vis pamaisant, kol jau kiausinis neskesta, tada uzpildavo situo druskos tirpalu agurkus ir stiklainius uzdengtus plastmasiniais dangteliais sukeldavo i rusi, kuris buvo virtuveje po grindim ))))) labai geri agurkiukai gaudavosi !O as tai ziemai niekada neraugindavau agurku, tik marinuodavau ! Bet kada jau tas buvo oi .

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*