Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo2-3 stiklinės 2-3

  • Pipirai pagal skonį

  • Bulvės10 vnt 10

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Lauro lapai pagal skonį

  • Rauginti kopūstai1 l 1

  • kiaulės kojos2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Kojos nuplaunamos ir perpjaunamos išilgai pusiau
  • Į puodą dedama riebalų, kiaulės kojos ir plauti rauginti kopūstai
  • Užpilama vandeniu ir troškinama
  • Kai mėsa bus minkšta, sudėti prieskonius, įberti druskos
  • Bulves išvirti su lupenomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*