Troškinti kiaulienos pjausneliai su grybais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 50 g 50
Morkos – 150 g 150
Pomidorai – 80 g 80
Grietinė – 50 g 50
Juodieji pipirai pagal skonį –
Porai – 100 g 100
Universalūs prieskoniai pagal skonį –
Pievagrybiai – 300 g 300
Kiaulienos kumpis – 750 g 750
Joduota druska pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Nuluptus ir nuplautus porus supjaustykite šiaudeliais, o morkas – kubeliais
- Nuplovę pomidorus, išimkite uodegėles ir supjaustykite stambiais kubeliais
- Pievagrybius nuvalykite, gerai nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite į dvi dalis
- Kiaulieną išvirkite su prieskoniais, supjaustykite pjausneliais ir apkepkite su aliejumi
- Pakepintus mėsos pjausniukus sudėkite į kitą indą
- Į keptuvę su likusiu aliejumi sudėkite visas paruoštas daržoves, pievagrybius ir pakepinkite, daržovėms suminkštėjus, sudėkite kiaulienos pjausnelius, įdėkite grietinės, prieskonių, viską atsargiai sumaišykite ir troškinkite dar ~5 -10 min
- Paruoštame gaminyje -daržovės turi būti minkštos, bet nesuirusios, mėsa minkšta ir sultinga