Troškinti kiaulienos pjausneliai su grybais

Karšti patiekalai, Grybų patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Troškinti kiaulienos pjausneliai su grybais

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus50 g 50

  • Morkos150 g 150

  • Pomidorai80 g 80

  • Grietinė50 g 50

  • Juodieji pipirai pagal skonį

  • Porai100 g 100

  • Universalūs prieskoniai pagal skonį

  • Pievagrybiai300 g 300

  • Kiaulienos kumpis750 g 750

  • Joduota druska pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Nuluptus ir nuplautus porus supjaustykite šiaudeliais, o morkas – kubeliais
  • Nuplovę pomidorus, išimkite uodegėles ir supjaustykite stambiais kubeliais
  • Pievagrybius nuvalykite, gerai nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite į dvi dalis
  • Kiaulieną išvirkite su prieskoniais, supjaustykite pjausneliais ir apkepkite su aliejumi
  • Pakepintus mėsos pjausniukus sudėkite į kitą indą
  • Į keptuvę su likusiu aliejumi sudėkite visas paruoštas daržoves, pievagrybius ir pakepinkite, daržovėms suminkštėjus, sudėkite kiaulienos pjausnelius, įdėkite grietinės, prieskonių, viską atsargiai sumaišykite ir troškinkite dar ~5 -10 min
  • Paruoštame gaminyje -daržovės turi būti minkštos, bet nesuirusios, mėsa minkšta ir sultinga

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*