Troškinti grybai su bulvėmis

Karšti patiekalai, Grybų patiekalai, Troškiniai 0 comments

Koks gi ruduo be grybų 🙂

Troškinti grybai su bulvėmis

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai25 g 25

  • Krapai (papuošimui)

  • Sviestas15 g 15

  • Grybai200 g 200

  • Bulvės100 g 100

  • Lauro lapeliai keletas

  • muskato riešutas pagal skonį

  • padažas (grietinės arba pomidorų) 75 g.

Gaminimo eiga

  • Paruošti grybai supjaustomi juostelėmis, 5-8 min
  • pakepinami riebaluose, sudedami į keptuvę, užpilami grietinės arba pomidorų padažu, pridedama lauro lapeliu, pipirų ir troškinama 5-8 min
  • Tada pridedama kubeliais pjaustytų keptų bulvių, pakepintų svogūnų, tarkuoto muškato riešuto ir troškinama, kol bulvės ir grybai iššunta
  • Prieš valgant grybai apibarstomi žalumynais

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*