Troškintas lynas su svogūnų laiškais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Troškintas lynas su svogūnų laiškais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1/4 vnt 1/4

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas150 g 150

  • Grietinė30 g 30

  • Svogūnų laiškai50 g 50

  • Žalumynai šaukštelis

  • Pyragas40 g 40

  • Žuvis150-200 g 150-200

  • lydyto sviestas5 g 5

Gaminimo eiga

  • Paruošta žuvis supjaustoma gabalais, apibarstoma druska, pipirais ir palaikoma šaltai 1-2 valandas
  • Į supjaustytus svogūnų laiškus pridedama truputis smulkiai petražolių arba krapų, per ašutinį rėtį pertrinto seno pyrago ir viskas sumaišoma
  • Keptuvė ištepama sviestu, pabarstoma pusė svogūnų laiškų ir pyrago mišinio, ant jų sudedama žuvis ir apibarstoma likusiu mišiniu
  • Viskas užpilama karštu pienu arba žuvies sultiniu su grietine ir troškinama uždengus apie 1 valandą
  • Patiekiant ant pusdubenio dedama žuvis, užpilama troškintais svogūnais ir apibarstoma kietai virtu kapotu kiaušiniu
  • Tokiu pat būdu galima pagaminti karosą, menkę

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*