Troškintas liežuvis

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Troškintas liežuvis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1/2 vnt 1/2

  • Druska truputis

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Actas truputis

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Riebalai3 šaukštai 3

  • Lauro lapai truputis

  • Salieras truputis

  • Pomidorų tyrė2 šaukštai 2

  • Liežuvis800 g 800

Gaminimo eiga

  • Paruoštas liežuvis apkepinamas įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos ir išimamas
  • Į tuos pačius riebalus pridedama supjaustytų prieskoninių daržovių, pakepinama, apibarstoma miltais ir dar pakepinama, kol miltai pagelsta
  • Pridedama pomidorų tyrės arba sulčių, acto, atskiedžiama sultiniu arba vandeniu
  • Šiuo mišiniu užpilamas liežuvis, kuris uždengiamas ir troškinamas
  • Baigiant troškinti, pasūdoma, sudedami pipirai, lauro lapai
  • Ištroškintas liežuvis išimamas, padažas perkošiamas, kartu pertrinant ir daržoves
  • Tada įdedama sviesto ir druskos pagal skonį
  • Liežuvis supjaustomas gabalėliais ir aplaistomas padažu
  • Patiekiamas su bulvių koše

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*