Troškintas fazanas
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Morka – 1 vnt 1
Druska pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Lauro lapas – 1 vnt 1
Citrina – 1/2 vnt 1/2
Grietinė – 2 šaukštai 2
Sviestas – 3 šaukštai 3
Juodieji pipirai – 5 vnt 5
Gvazdikėliai – 2 vnt 2
Desertinis vynas – 0,5 stiklinės 0,5
Fazanas – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Išdarinėtą, nuplautą fazaną įtrinkite druska su pipirais iš vidaus ir iš išorės
- Tada fazaną užsiūkite, užpilkite karštu sviestu, įdėkite smulkintą svogūną, morkas, citriną, lauro lapus, gvazdikėlius, įpilkite vyno
- Ant mažos ugnies troškinkite apie 1,5 val
- Ištroškintą fazaną išimkite, padažą pagardinkite grietine, tuomet vėl įdėkite atgal fazaną ir šiek tiek pavirinkite
Bandau, kvepia skaniai