Troškintas fazanas

Paukštienos patiekalai, Karšti patiekalai 1 comment

Troškintas fazanas

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Lauro lapas1 vnt 1

  • Citrina1/2 vnt 1/2

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Juodieji pipirai5 vnt 5

  • Gvazdikėliai2 vnt 2

  • Desertinis vynas0,5 stiklinės 0,5

  • Fazanas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Išdarinėtą, nuplautą fazaną įtrinkite druska su pipirais iš vidaus ir iš išorės
  • Tada fazaną užsiūkite, užpilkite karštu sviestu, įdėkite smulkintą svogūną, morkas, citriną, lauro lapus, gvazdikėlius, įpilkite vyno
  • Ant mažos ugnies troškinkite apie 1,5 val
  • Ištroškintą fazaną išimkite, padažą pagardinkite grietine, tuomet vėl įdėkite atgal fazaną ir šiek tiek pavirinkite

One Comment

  1. Bandau, kvepia skaniai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*