Troškinta žuvis su bulvėmis.

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Troškinta žuvis su bulvėmis.

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Krapai truputis

  • Sviestas1/2 šaukšto 1/2

  • Bulvės400 g 400

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Riebalai truputis

  • Citrinos rūgštis truputis

  • Žuvis1 kg 1

  • petražolė truputis

Gaminimo eiga

  • Žuvį nuvalyti, supjaustyti gabalais, pasūdyti ir pašlakstyti rūgštimi
  • Puodo dugną ištepti sviestu, sudėti žuvį, supjaustytas petražoles, užpilti 2 stiklinėmis vandens, troškinti 20 min
  • Padažas
  • Miltus paspirginti svieste, įpilti 2 stiklines vandens ar žuvies sultinio, užvirinti
  • Įplakus trynį, įberti cukraus, druskos, citrinos rūgšties ir pakaitinti
  • Bulves supjaustyti ir išvirti
  • Į pusdubenį sudėti bulves, apibarstyti jas krapais, ant viršaus sudėti troškintą žuvį ir užpilti padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*