Troškinta žuvis su bulvėmis.
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Žuvį nuvalyti, supjaustyti gabalais, pasūdyti ir pašlakstyti rūgštimi
- Puodo dugną ištepti sviestu, sudėti žuvį, supjaustytas petražoles, užpilti 2 stiklinėmis vandens, troškinti 20 min
- Padažas
- Miltus paspirginti svieste, įpilti 2 stiklines vandens ar žuvies sultinio, užvirinti
- Įplakus trynį, įberti cukraus, druskos, citrinos rūgšties ir pakaitinti
- Bulves supjaustyti ir išvirti
- Į pusdubenį sudėti bulves, apibarstyti jas krapais, ant viršaus sudėti troškintą žuvį ir užpilti padažu