Žuvis prieš gaminant pamerkiama druskoje ir pipiruose, tada dedama į keptuvę su svogūnais ir pyrago mišiniu, viskas užpilama pienu ar žuvies sultiniu ir troškinama. Patiekiamas su kapotu kiaušiniu. Galima naudoti kitas žuvų rūšis.
Žyma: troškinta žuvis
Troškinta menkė su krienais grietinėje
0 commentsTroškinta menkė su krienais grietinėje.
Troškinta menkė su lapkotiniais salierais
0 commentsMenkės filė troškinta su daržovėmis. Supjaustyta menkės filė pakepinama su morkomis, paprika ir salierais. Įpilama stiklinė vandens, troškinama 10 min. Patiekiami su ryžiais ir daržovių salotomis.
Žuvies karis
0 commentsLengvas, kreminis baltos žuvies karis puikiai tinka su ryžiais.
Menkė, troškinta piene
0 commentsTroškinti karpiai
0 commentsKalėdinė troškinta žuvis
2 commentsTroškintos žuvies receptas iš Graikijos. Dar kitaip vadinama “goferia piaka”.